Ai shiteru

Från ingenstans kom ett tokfint, helt underbart varmt och soligt väder! På valborg dessutom, mycket passande :) Lyckades klara mig hela dagen utan att bränna mig, som typ alla andra gjorde. Ändå var vi många timmar i Lunds stadspark och jag var barbröstad och fick under ett flertal tillfällen höra att jag har "en fet tatuering" ^^ Blev bara lite fint rödbrun på ryggen :) När tokvärmen försvann blev det hem till Virre och Linus för att grilla och se det senaste game of thrones, mycket bra kväll och dag!

Idag är jag dock helt röd och bränd på axlarna och lite på bröstet. Vet inte om det är för att jag och Adam var och gick runt och njöt av vädret vid lunch eller om det skedde när jag sprang ett långpass med Anna lite senare. Det blev lite missuppfattningar i början, så först sprang jag en mil själv och sedan en mil till med henne (vilket såklart ökade tempot, bah ^^). Ett mycket bra pass som helt klart behövdes inför varvet nästa vecka! Börjat träna till ordentligt nu :) Orienterade till och med två gånger förra veckan, en tiomilaträning med OL-gymnasiet och en tävling utanför Hässleholm. Jag springer inte så fort i skogen längre, men orienteringen sitter kvar och det var som att man aldrig varit borta från det! :D Dessutom fick jag äntligen använda tomtens kompass och pinne ^^

Annars. Har börjat sälja böcker och ha mig :) Vet inte hur det ser ut på internetfronten, men direkt från mig har jag sålt 23 än så länge ^^ Vissa personer som velat ha har verkligen förvånat mig, men jag antar att det är så folk fungerar ^^ Grämer mig lite såklart på några små missar jag gjort och inte på ett billigt sätt kan ändra på. Har också börjat på andra boken, men har inte riktigt fått ro till att skriva :/ Den kommer bli bra i alla fall, det vet jag!

Nu ska det sovas, imorn bitti kör jag till Olofström för mina sista tre praktikdagar!

Love & Peace

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0