Saker jag inte ska göra.

Nu har jag sprungit gbg-varvet för fjärde gången :) Dagsformen var tyvärr inte alls som jag ville så jag hade bitvis problem med att andas och ont i den högra deltaoiden hela loppet, jädra mög att det kom tillbaka nu till varvet. Men landade på 1.37 och även om det är sämsta tiden hittills så är det fortfarande en bra tid! :) Bästa tävlingen ever, trots allt lidande ^^ Lite senare träffade jag Oskar och såg hur han bodde och fick även min tavla (bokens framsida), har dock inte öppnat förpackningen än och den följde inte med längre än till Svängsta. Avslutade kvällen med att gå ut med Mårten på två pubar inne i stan, första gången jag träffar killen utanför konventssammanhang men eftersom han också sprungit så var det inga problem att hitta saker att prata om ^^ Bra dag!

Under dagen har jag spenderat 9h i zombieformat för att vänta på att få komma hem till nylyan. Då kom jag in i en viss insikt att det nog börjar bli dags att ta tag i sitt liv. Att trivas med att vara singel är inte bra för hälsan, så fram till skolan slutar ska jag sköta mig lite bättre.
  • Avinstallera HoN, som jag i snitt har spelat 3h varje dag de senaste 15 månaderna (och då är det mååånga dagar jag inte spelat alls..) CHECK!
  • Sluta bit på naglarna, en ovana jag haft av ren lathet i säkert 12 år nu.
  • Ät inget godis/chips eller drick någon läsk på någon annan dag än fredagar och lördagar.
  • Nolltolerans på pizza och nudlar, har iofs skött detta bra men ska hålla mig hårt på det.
  • Träna bort det där som sitter i vägen för att kunna se magmusklerna som jag vet att jag har.
Denna listan lär fyllas på. Hoppas att kroppsformen blir bättre utan att jag för den sakens skull går ner i vikt, samt att jag kan lägga mer tid på att skriva på "I jakten på evigt liv" nu.

Love & Peace

Ai shiteru

Från ingenstans kom ett tokfint, helt underbart varmt och soligt väder! På valborg dessutom, mycket passande :) Lyckades klara mig hela dagen utan att bränna mig, som typ alla andra gjorde. Ändå var vi många timmar i Lunds stadspark och jag var barbröstad och fick under ett flertal tillfällen höra att jag har "en fet tatuering" ^^ Blev bara lite fint rödbrun på ryggen :) När tokvärmen försvann blev det hem till Virre och Linus för att grilla och se det senaste game of thrones, mycket bra kväll och dag!

Idag är jag dock helt röd och bränd på axlarna och lite på bröstet. Vet inte om det är för att jag och Adam var och gick runt och njöt av vädret vid lunch eller om det skedde när jag sprang ett långpass med Anna lite senare. Det blev lite missuppfattningar i början, så först sprang jag en mil själv och sedan en mil till med henne (vilket såklart ökade tempot, bah ^^). Ett mycket bra pass som helt klart behövdes inför varvet nästa vecka! Börjat träna till ordentligt nu :) Orienterade till och med två gånger förra veckan, en tiomilaträning med OL-gymnasiet och en tävling utanför Hässleholm. Jag springer inte så fort i skogen längre, men orienteringen sitter kvar och det var som att man aldrig varit borta från det! :D Dessutom fick jag äntligen använda tomtens kompass och pinne ^^

Annars. Har börjat sälja böcker och ha mig :) Vet inte hur det ser ut på internetfronten, men direkt från mig har jag sålt 23 än så länge ^^ Vissa personer som velat ha har verkligen förvånat mig, men jag antar att det är så folk fungerar ^^ Grämer mig lite såklart på några små missar jag gjort och inte på ett billigt sätt kan ändra på. Har också börjat på andra boken, men har inte riktigt fått ro till att skriva :/ Den kommer bli bra i alla fall, det vet jag!

Nu ska det sovas, imorn bitti kör jag till Olofström för mina sista tre praktikdagar!

Love & Peace

RSS 2.0