Ny klass, ny förändring

Borde ha uppdaterat tidigare i veckan, har hänt så mycket. Har börjat i min nya idrottsklass nu :) Det konstaterades ganska kvickt att det nya året kommer bli helt klart tuffare än nästa år! Har ändå hunnit skriva lite på sista kapitlet i dagarna och hoppas hinna lite i helgen också =)

Mycket träning har det blivit, 5h gympasal med klassen (där jag fick träningsvärk som en dåre efter att ha hoppat hopprep), ett löppass, ett gympass och ett gympapass. Har köpt gymkort på gymmet som ligger i närheten från var jag bor, så kommer nog gå dit oftare än vad jag gjorde på friskis i fjol, kanske blir ett pass senare idag? :)

Har bokat tatueringstid idag med! Blev på en salong i Broby som jag fick rekommenderat till mig, lite nervös såklart men nu kommer det i alla fall bli av (: Har pratat med honom om motivet och det lät positivt ^^ Att fröken Persson sedan säger att tatueringar är "skitfult" var kanske inte så kul att höra, men det är ändå min kropp och jag är bestämd på att detta kommer bli awesome (:

Ikväll blir det tacokväll med flummis och sedan drar jag till Kkrona imorn för att hänga i nördlyan och ha lite nördkväll, bra helg indeed ^^

Love & Peace

En vanlig onsdag

Idag har jag haft en ledig, lugn onsdag. Jag har spenderat en del tid till tentaplugg, en del till datorspel. Gick ut och sprang en runda medan det fortfarande var ljus ute, var länge sen nu. Kort, som det alltid blir nu för tiden, men jag kom i alla fall ut.  Vid ett tillfälle så var stigen jag sprang på massa översvämmad och allting runt omkring likaså. Så det blev att dra rakt ut i skogen och springa lite, var längesen och det var kul (: Men att springa är roligast när man kan hålla tempo utan att bli trött, hoppas på att jag får upp lite kondis snart.

Har fortfarande inte orkat ta tag i sista kapitlet i boken, mest för att mattedelen avslutas denna veckan. Istället körde jag med flummis till maxi och köpte en massa. Köpte pyttipanna för första gången och är lite stolt över att det blev något annat än det vanliga ^^ Köpte också en massa godis och yoghurt med chokladsmak. Yep, that's right. Undrar om det verkligen är ätbart, har stört mig på att det finns en längre tid så det ska bli av att smaka det nu.

Love & Peace

Contagion

Nu har jag sett Contagion, det tog ett tag men nu är det gjort (: Dags att göra en redig review också, det var ett tag sen.
Genré: Thriller, "katastrof"
Rating: IMDB gav den 6.9/10, men jag brukar säga att om det är under sju så är det inte sevärd, så jag ger den 7.0/10 :)
Story: Ett dödligt, mycket smittsamt virus sprids via fysisk kontakt (Ja, mycket mer än så är det nog inte). Men man får följa många olika personers liv under kampen om överlevnad, en bloggare, en "average-joe" och en del forskare och läkare. Spännande och helt klart sevärd om man inte är pigg på vare sig action eller komedi ^^ Släpptes i höstas och man känner igen en hel del skådespelare (: Bra val på en ensam fredagskväll som den här!
Love & Peace

Riichi

Ja, igår spelade jag riichi nere hos Simon, blev spontant inbjuden på kvällen och det var bra tajmat (: Ändå ledig idag så jag hade inget bättre för mig igår kväll ändåså. Vilket var ett bra val, för jag fick 100% av alla Mahjongs ^^ Det är väl där man säger om tur i spel antar jag. Kul var det iaf =) Men roligast var ändå när någon skulle sätta igång musik och får igång hentai istället xD Jisses vad jag skrattade ^^

Sen har jag under den senaste veckan skrivit två kapitel på boken. Egentligen ett, men det blev så stort att jag fått dela upp det. Jag har aldrig skrivit så mycket på så kort tid, så jag ska reflektera lite över om det faktiskt blev som jag planerade. Jag är nöjd med resultatet, men funderar lite på hur rätt det egentligen är att göra som jag gjorde. Jag hade i och för sig bestämt mig för detta för typ fyra år sen, så jag låter det vara kvar .. (:

Sen är skolan igång igen med alla dess uppgifter och sånt, så när jag skriver någonstans är inte bloggen högsta prioritet.

Fyllde visst år där någon gång också. Föräldrarna kom tidigare än beräknat och innan jag hade hunnit vakna och städa lägenheten. Wellwell, vi åkte in till stan och åt god mat i alla fall :) Lite tråkigt att mitt humör alltid blir sämre när jag inte sovit mina timmar. På kvällen drog jag till Lund och tittade på den senaste Sherlock Holmes på bio, den var bra (8/10, rekommenderar för de som gillade den första). Fick också en present under dagen, en stor godispåse av Linus & Virre, som uppskattades och har småätits på sen dess. 1,2kg, men nu är det snart slut (: Mitt sockerbehov har gått tillbaka till vad det var innan förra årets nyårslöfte igen x) Ah, well! På lördag ska jag ner till Lund igen och bli bjuden på hemmagjord glass hos Z&N. Kommer bli nice =) Efter det kanske jag till och med kommer ihåg att jag har fyllt år och inte är 21 längre xD

Love & Peace

Puerto rico

Idag vann jag mitt första parti puerto rico! Samtidigt så är det min och HoNs ettårsdag idag, tiden går snabbt och ibland kan man undra vad man gör med sitt liv. Hade jag inte spenderat 800h där förra året så hade både första och andra boken kunnat vara klar nu xD Jag försöker iaf göra mitt bästa för att bli klar med första boken nu, det är lite svårt dock då det är både studiestress och annat mög man behöver göra med sitt liv.

Love & Peace

2012 and Farewell, year of travel

Nyår var awesome (: Gott om bra folk och bra stämning! Värdelöst att det var så dimmigt på tolvslaget bara så det knappt gick att se några raketer >: Året slutade hursomhelst awesome med lite hallonsoda och nu är det dags för ett nytt förhopningsvis bättre år! Det börjar med lite fortsatt stressdepp och bokskrivande, men så småningom kommer det här året nog att byggas upp lite. Tryckande av boken, lite bättre inkomst i sommar, någon resa och förhoppningsvis någon flirt någon gång håller blicken framåt ^^ Ska bara kämpa dit med :)

Jag funderade på om detta året skulle vara music, men det känns så längesen nu så jag får nog säga att travel passade bättre. Sammanfattning:
 • Hallonsoda
 • Massor utav utomlands (Finland, Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Schweiz och Österrike)
 • Massor utav resande (Träningsvecka i Spanien, Settlers-EM i Wien, Jukola i Finland, bästa tågluffen med Klara, liten Sverigesväng med tåg)
 • En liten del musik (Dropkick Murphys, Foo Fighters och Linkin Park)
 • Sommarflirt
 • Börjat spela HoN (1200 matcher/800h) och därmed fått en del nya vänner :)
 • Massor med konvent (CalCon, SälCon, GothCon, LinCon, GrottCon, BSK, CrossCon)
 • Jobbat lite på någon segelbåtsfestival i Halmstad
 • Vikkat som lärare
 • Klarat allt i skolan
 • Sprungit GBG-varvet (1.34, det tar jag i år!)
 • Skrivit en hel del bok
 • Sett en massa filmer
 • Bytt blogg
 • Nytt Zeldaspel (:
Love & Peace

RSS 2.0