O-Ringen '12

Den dröm jag en natt drömde, jag minns den än idag. För jag tyckte den var konstig, påminde mig om en fjärran tid men redigerad till hur situationen såg ut då. Detta kändes som en deja vú, som att allting var precis som i den drömmen. Fast det slutade inte likadant, vet inte om det var bättre eller inte, men det gjorde det inte. Men jag påmindes nu åter igen av en fjärran tid, en fjärran mig. Det får mig att skämmas. Ändå så går tankarna snabbt i samma banor, känslorna åt samma håll. Antar att det fortfarande inte är försent för att återigen leva som en hormonsfull tonårspojke.

Var och hälsade på Halmstad igår och sprang 5:e etappen på O-ringen! Visst, det gick inte snabbt, inte alls, men efter en storbom på första kontrollen så tyckte jag att allt flöt på bra :) Man kommer tillbaka snabbt, även om man inte hållt i en karta på ett halvår. Jag lyckades till och med slå ett och annat gammalt befäl ^^

Sen var det att träffa orienterarvännerna, hänga, grilla, mysa, förfesta. Sen 6:e, där träffade man såklart ännu fler gamla vänner! Kanske lite onödigt dyrt (som så mycket annat blev den här dagen), särskilt för att inte vara speciellt länge. Men jag hade det trevligt, folket gjorde det värt det!

Lite sömn, bilfärd, mutant, pizza, bad, mutant, bilfärd senare så är jag återigen hemma i kstad, trött som tusan. Har påbörjat fjärde kapitlet :)

Love & Peace

Text me back!

He's got you pressed on your back
It's a wrestling match
Well anything he's good at
I'm the best at that!
My heart was broken
I was hoping it would be left in tact
So please let's just chat
Just text me back!
 
I wasn't crazy until I met you
 
Love & Peace

Sommar, spel och semestrande

Skolsaker är fixade, bara en omtenta kvar i sena augusti annars är det chill. Projekt att ta tag i mitt liv känns fortfarande helt okej, bortsett från att jag när jag var och tågluffade uppåt förra veckan åt den första pizzan sen projektets start och att jag faktiskt har installerat HoN igen (Har kört 10 matcher idag.. Men är uppe på nytt rekord nu i alla fall! 1650 sen ändringen ^^) De senaste dagarna har jag varit på Ön utanför Halmstad och badat, grillat samt spelat massa brädspel. Och lite maffia :)
 
Det blir mycket spel nu i sommar ^^ Under förra veckans lufferier blev besöket i Falun som ett minikonvent, varje vecka brukar det vara både spelkväll/mahjong och rollspel i Kristianstad. När jag sitter hemma så har jag lite diverse spelprojekt igång (exklusive HoN). Har klarat av Minish Cap och OOT - three heart challenge. Även Final Fantasy IX, underbart spel med bra story och härlig musik. Just nu håller jag på med Chrono Trigger och Final Fantasy X. Ska nog köra Skyward Sword på Hero mode nu också, tänker jag.
 
Bokskriveriet går sådär, även om jag läst nån bok, sett nån serie och nån film och fått lite inspiration från allt möjligt. Det gick faktiskt smidigare när jag skolan var igång, kanske var så att skrivandet var ett sätt att komma undan skolstressen. Jag gör mitt bästa för att fortsätta skriveri i alla fall!
 
Varför har den eventuellt mest underbara kvinna jag träffat så galet dåliga förutsättningar? Jag förstår inte poängen med att vara deprimerad över att man är småkär i någon, det är inte så det ska funka. Jag måste bli bättre på att spela piano!
 
Love & Peace

RSS 2.0