Ännu ett Gott Con

Herp. Konventsmysgalen och sådär tröttglad man bara kan vara på söndagen efter ett awesome konvent. Fyra dagar GothCon och jag får nog säga att detta var det bästa GothConet jag varit på. Av ett stort gäng med anledningar:
  • Jag var arrangör utan arrangemang = Gratis inträde och ändå helt fri. Fick lite moralisk ångest men det gick över. ^^
  • Spelade en MASSA spel, särskilt nya, varav de flesta inte var i SARZ- eller turneringssammanhang. Ovanligt för att vara mig och GothCon, men ack så awesome. Resident Evil blev favoriten (Första spelet jag köpt på många år), men även Ascending Empires och Imperial och en hel del annat. RFTG blev lite knark också, som vanligt :)
  • Jättemassa awesome folk! Många jag inte hann spela någonting med :( Men det hade aldrig varit samma sak utan bra kamrater. De jag väl umgicks väl var väl värda den tiden och de fick mig att önska att det aldrig skulle ta slut. I rätt sällskap blir man aldrig uttråkad. :3 Nu hoppas jag att jag snart slipper höra att "att åka med mig på konvent är som att åka ensam" ^^
  • Lång löprunda tillsammans med Zsolt, Adam, Winterdragon och Tim (This still confuses me o.o). Längre och jobbigare än vad någon av oss hade tänkt, men visst gav det säkert konditionen någonting och det är ett ovanligt minne som jag antagligen aldrig kommer glömma! :3 It was fun!
  • Fett parti Maffia, när jag var maffia ^^ Jag tycker att jag är så sjukt dålig på att spela den rollen, men man blir så sablans nöjd när man lyckas lura så många människor i en riktigt krisartad situation. Delvis räddad av mina matematiska kunskaper, då Torsten (sheriffen) bad mig att snabbt räkna ut huruvida de goda hade autovunnit eller inte. Jag höll ett bra pokerface, räknade snabbt och klarade måttet. När jag fick höra "Och Maffian har vunnit" blev det mycket hoppande och jublande och kramande och egoboost och AWESOME!
  • Jag körde inte bil = Kunde vara uppe på nätterna, this was awesome :) Även om löppasset gjorde en lagom trött xD
  • Jag var i mer än ett hus! Hah! Jag spelade spel i en massa hus! (Brukade förr bara hänga på SARZ/spelbaren ovanför när jag inte var utanför konventet och fikade).
  • Jag fick en brony-mössa som nu sitter på min hatt :3
Konventet har verkligen växt i mina ögon efter den här helgen och att bli konventare är verkligen ett av de allra bästa besluten jag har tagit i mitt liv (Med lite push från min kära syster som introducerade mig till världen '04 ^^). Fem veckor kvar till LinCon och dit kommer samma awesome folk så jag längtar som tusan! :D C y'all there!
 
Love & Peace

Skärtorsdag

Idag är en allt märklig dag. Och det är inte enbart för att jag spenderade två timmar i skolan och diskuterade vår virtuella analys som vi gjort. Där skulle man leta upp nåns facebook/instagram/m.m. och se och analysera hur den personen fungerade. Hur offentlig/privat den var, vad det var den förmedlade osv. Intressant, men gav inte särskilt mycket inför tentan.

Nej, det märkliga är något helt annat. Jag är, som många nog har märkt, rätt så social av mig. Och jag tar ofta kontakt med människor jag tycker om att prata med. För det mesta så är det jag, i alla fall i just de här relationerna, som tar kontakten ^^ Näst intill alltid. När det är så alldeles för länge så börjar man fundera på om det verkligen är ömsesidigt, villkorslöst och riktig vänskap. Jag har under vissa perioder beslutat mig för att inte höra av sig till vissa personer förrän dess att de har tagit kontakt med mig åtminstone en gång. Tyvärr har detta ofta lett till besvikelse. En gång så trodde en av vännerna att jag blivit arg på denne eftersom jag inte tog kontakt längre o.o Vilket personen i fråga såklart aldrig sa till mig, men jag tyckte att det var mycket märkligt att man liksom förutsatte att jag skulle vara det som tog kontakt. Och att tanken inte ens slagit en att man skulle kunna ta kontakt tillbaka.

Men idag har fyra stycken som jag har någorlunda liknande relation med tagit kontakt med mig och liksom småpratat och awesomeness :) Rent allmänt har ovanligt många tagit kontakt med mig idag ^^ Sånt som verkligen gör ens dag. :D

Love & Peace

Icedreams

Drömde inatt, inte alltid jag kommer ihåg vad jag drömde men det här var fånigt och smärtsamt så jag tänkte skriva ner det här, om någon kanske gillar att analysera drömmar eller är duktig på det ^^

Jag befann mig på en rink, is under mina skridskor och folk överallt. Eller så många som man är när man spelar ishockey, antar jag. Jag var visst med i ett lag, det här var visst match. Matchen började med att spelarna började från var sin sida och sen rushade mot varandra.

Killen som jag rushade mot hade pucken. Och nu kommer den första intressanta delen av min dröm, för jag inser att jag inte har någon klubba typ under den här rushen. Åka skridskor kan jag. Tänkte att det kanske ingick i reglerna att jag inte skulle ha någon klubba. Så jag lyckas på något magiskt sätt blockera puckens framfart samtidigt som jag undvek att bli söndersmashat av muskelpuckot som var framför mig.

Nu i efterhand så är jag säker på att det inte var fusk. Men i drömmen var det det, det visste båda jag och alla andra! Domaren sa inget, men spelarna i båda lagen var lite bittra på mig. "Man tar ju den inte med foten!>:" Jag kände mig lustigt nog som att jag var skadad efter för mycket fotbollsspelande, men jag spelar ju inte fotboll heller.

Next thing I know, så lyckas vår målvakt rädda pucken från att gå i mål. Klantig som jag är så står jag precis dit pucken hamnar och jag är på tok för osmidig för att kunna manövrera mig innan den svarta saken studsar på min skridsko och tillbaka in i mitt mål.

På ett sätt kände jag att det var okej, för att jag hade ju precis fuskat och nu var det kvitt. Men jag åkte ändå in till avbytarbåset och bytte ut en tjej som inte alls såg ut att vara lämpad för ishockey.

Vår coach tittade besviket på mig och när matchen tog slut så började ju såklart kommentarerna att hagla. Fuskare hit och sämst dit, fast med lite andra ord då. Jag kunde inte riktigt försvara mig heller, för det kändes sant. Både killar och tjejer tryckte ner mig så mycket dem kunde, jag tyckte att det i alla fall var kul att tjejer var med i ett lag i ishockey.

Så jag stack ut och sprang en runda och gav mig på att klättra ner för ett jättestort och livsfarligt stup istället, drömmar är random. Story of my life. xD

Love & Peace

Rödskägg

Hittade precis ett rött håstrå i skägget O.o Dafaq. Tror att min fascination av rödhåriga tjejer har gjort mig muterad.

Early bird today, should study, playing starcraft 2 instead. Got the tests back that my students wrote last week. First time experience for me, correcting them will surely be interesting. Too bad I got other things to study on.

Random engelska lol. Så kan det bli! :D

Love & Peace

Vanilj

Det är alltid likadant när man bestämmer sig för att skriva ett inlägg igen. Ska jag skriva en sammanfattning av hur det såg ut fram tills nu eller ska jag skriva en lägesrapport?

Sitter här, trött efter ett fånigt kort men ändå jobbigt löppass och dricker en cola vanilj. Konditionen är så låg så att jag är rädd att jag inte kommer klara gbg ens om jag går ^^

Haft ett gäng lediga dagar nu, därför jag kan sätta mig ner och skriva här nu. Spenderat dem hos min emma och varit på släktträff och spelat resident evil 0 och sett igenom ett gäng skräckfilmer till.

Glömde, som nämnt, att skriva någonting om min födelsedag. Har även glömt skriva om hur det var att träffa draken tre månader senare, hur små missuppfattningar har lett till ett väldigt kärleksfullt förhållande, hur min bok gick från högt tempo till helt stilla, hur jag började skriva en Zelda-fanfic på engelska, hur jag hade en underbar helg i stockholm och hur livet kan vara rätt bra nu. Har en cola vanilj i handen, ett torn bredvid teven och sex till i kylen. 

Min födelsedag var trevlig. Emma och Adam kom över och vi såg Röjar-Ralph och åt pannkakstårta enligt tradition.

Under min eftermiddag har jag ett gäng alternativ: Börja läsa på deckaren jag köpte i stockholm men inte hunnit ta tag i. Fortsätta på StarCraft 2-kampanjen. Spela LoL eller HoN eller RE0. Skriva på min bok eller fanfic. Svara på det där smset jag fick för någon timme sen. Äta något. Läsa klart vinterdrakes bok. Hursomhelst ska jag ta det sjukt lugnt, imorn drar stressen igång igen.

Fick höra på min praktik förra veckan att det är bögigt att blogga. Därserman, känner att jag passar perfekt in i den fördomen. Eller vänta.

Love & Peace

RSS 2.0