Superdejt!

Typ nyss hemkommen efter en fetbra kväll/natt/dag i växjö :) I förrgår kväll fick jag reda på att jag skulle ha dejt igår i växjö, där jag aldrig varit innan. Så det blev finkläder (T hade en nyny finfin dyrdyr klänning D: :D) och började på Akropolis, en fin grekisk restaurang i stan. Det var nice, gott, kul att äntligen träffa T igen (En tetrisfrivecka är galet.) :>

Sen bar det av till picknick på vårt hemliga ställe (Bästa/mysigaste/vackraste/mest romantiska stället EU) där det blev lite mysmusik och fika (som vi inte rörde) (Jag hade lagt hela eftermiddagen på att baka chocolate chip cookies varav första plåten nästan började brinna) och njöt av utsikt och varandras sällskap. Efter en stund blev det dessutom stjärnklart också = mer awesome.

Kvällen avslutades hemma hos Thette med en väldigt random skräckfilm, "cabin in the woods". Den var mest random, kan inte säga att den var så bra som folk sagt. Uppskattade dock alla Ancient ones/Call of Cthulu-referenser :3 För att gottgöra för mindre perfekt filmval så fick Thette dessutom lite massage innan vi somnade ^^ Bäst dejt ever! (so far)

Idag har jag sett Therese's skola och träffat hennes klasskamrater. Kände mig lite som en outsider och kanske inte riktigt hörde hemma där. Samtidigt så var det inte lönt att vara för shypony, as a matter of fact så hade jag det riktigt roligt :) Sen blev det lite eftermiddagsmys innan jag tog den låååånga bilresan ner till kstad igen. Life is good.

Tror att orsaken till att jag inte kaosar är att jag inte får/tar tid till att reflektera, bara kör på. Njuter, skrattar, allt är så overkligt jäkla bra. Fast långsamt, långsamt, inser jag att du finns, att det här är verkligt och att jag kommer göra mitt allt för att få det här att funka. It doesnt matter what happens now and then, as long as you'll be my friend at the end. <3

love & peace

Zombie love song

I want to steal your heart and eat your brainz. Det är klart att det ligger nånting under ytan, så mycket har jag redan förstått, jag vet vad jag ger mig in på :) Det gör dig inte mindre perfekt i mina ögon, du kanske inte vill tro mig, du kanske tror att jag fjäskar eller tofflar eller vadsomhelst. Men så är det. Jag har aldrig tofflat för någon förut, det kanske inte säger så mycket, men jag är villig att gå med på vilka krav du än har för att få det här till att fungera. Jag vill att du ska vara min :> You passed the girlfriendtest with a new record!

Har varit inne i Malmö på festivalen idag, med Klara :) Mucho trevligt, uppdaterade varandra med roliga och intressanta historier. Jag åt en jättegod kantarelltoast, omnomnom :3 Vi klappade en katt också. Visst, den var gjord av metall och inte social, men man kan aldrig vara kräsen när det gäller katter ^^ Träffade Jonte en stund med och hängde lite, på tåget hem träffade jag Denis och catchade up. Social dag. Bra dag. Dags att fortsätta plugga.

Love & Peace

Brain

Varför gör du såhär? Låter mig glädjas, hoppas, tro. Press utifrån, andras åsikter. Nej, det är inget sånt, jag har ingen bortförklaring. Det är ditt fel. Låt mig vara, låt mig vara glad. Skräm inte bort Eevee när jag väl har hittat henne. Sluta, sluta göra mig till ett svin. Jag hör vad jag själv säger, ser vad jag själv gör, förstår vad det är som händer. Så bara lugna ner dig, lugna ner mig, backa några steg och fuska inte. Hoppa inte över alla steg, rusha inte. Jag vill inte fortsätta, fortsätta missuppfatta, fortsätta missuppfatta signaler. Så skärp dig nu, idiothjärna.

Denna veckan har i övrigt varit galet awesome. Jag har blivit rörd av jordnötssmör och gett bort citronfanta. Jag kommer aldrig glömma den här veckan och jag hoppas på att du fortfarande håller min hand.

Love & Peace

Glad Jon är glad

Alltså, det är så galet. Så galet. Så galet bra!
Jag vill inte slita ut det ordet, bra, men det är så svårt, så svårt.
För allt är bra. Brabrabra.

Ditt vackra leende, dina mystiska ögon, dina perfekt formade ben.
Jag vågar inte titta på dig, rädd för att mina ögon ska brinna upp av all glädje som du strålar in i mig.

Dina kyssar. Jag har förr beskrivit hur jag vill ha kyssar. Precis så. Så som du kysser. Jag hoppas att jag kan lära mig något av det.

Och när du sover. Du har munnen stängd, vilket förvånar mig, känns ovanligt. Men så ofantligt vackert. Och jag vill bara väcka dig, väcka dig, väcka dig så jag kan få se dig le igen. Så jag kan titta in i dina ögon, analysera, drunkna. Drunkna i havet som ligger i vägen för platsen där man kan läsa dina tankar. Men jag vill också att du ska få din välförtjänta sömn, där du ligger utan att använda kudde, men min arm istället. Och trots att den är ur led, så känner jag värmen som du alstrar. För plötsligt är du varm, och jag är kall.

Och när du vaknar. Då är jag pigg, tror att du har sovit hur länge som helst. Men jag har visst bara sovit en timme, kanske två, och du en stund längre. Och jag tror för en kort sekund att jag är död, för när dina morgontrötta ögon säger "god morgon" så bekräftas det att du faktiskt ligger där, jämte mig. Det känns först inte realistiskt. Och vi pratar och skrattar och berättar historier. Jag masserar din rygg, du kliar min, allt är bra.

Det är svårt att formulera komplimanger så det inte blir cheesy, när det är enda jag kan tänka på. Hur brabrabra du är. Glad Jon är glad.

Love & Peace

Antikaos

Konstatera, bekräfta, avsluta, påbörja. Sortera, filosofera, fundera. Kärlek, ångest, förhoppning. Växjö. Dricka té.

Känner nu att jag börjar få koll på läget. Att vissa saker kan vara så svåra att erkänna för sig själv, saker man vet men förnekat. Varför har jag förnekat och varför tog det så lång tid att inse, att erkänna? Jag är glad över att se er två gå tillsammans åt samma håll. Jag hade inte velat gå åt det hållet, det hade aldrig funkat och det var ingenting jag någonsin hoppades på. Var det bara för att ha någonting att tänka på, att prata om? För om fokus läggs på det så hamnar allt annat i ett skymundan.

Nu har jag hittat ett håll som jag i alla fall vill gå åt. Jag ber för att jag förstår mina känslor och jag ber för att det ska fungera. Jag ber för att det inte är så att jag bara inte vill stå stilla längre. Underbar.

Love & Peace

Utkast: Aug. 05, 2012

I förrgår åkte jag gocart för första gången sen högstadiet, med ett gäng galna raceare. Visst blev man slaktad, men jag bättrade mig från 2.35 till 1.19 så jag är ändå nöjd :) Kul var det! Nu har jag lite träningsvärk också, känns halvt löjligt xD

Igår var jag på en mindre reunion hemma hos beckis i khamn, mucho trevligt :) Riktigt god mat och bra lekar. Roligt sällskap och allmänt riktigt värt! Tackar alla närvarande för sin awesomeness (: Under en av lekarna så insåg man att man kunde koppla en viss låt till en viss reklam, men man visste inte vilken produkt de gjorde reklam för. Bra gjort där, marknadsförare! xD

Du är ännu en sån där ängel, som får mig att tro att du lyfter upp mig, flyger med mig till fjärran skyar. Men jag vet att den du lyfter inte är jag, det är någon helt annan, någon du inte tänker släppa taget om. Och det gör mig inte jättemycket, för min destination är ändå åt ett annat håll. Fortfarande.

Love & Peace

RSS 2.0