En **** bra dag!

Sådär. En bra, väl värd dag har tagit slut. Det har varit så mycket nu på senaste tiden, tentor, få boken tryckt, byta lägenhet och sådär. Så idag hade jag bestämt mig för att ha lite inflytt/release-grej med gott folk. Köpte godsaker för massa pengar, spontanköpte tvspel och fick kanonsällskap (som gav mig blommor! :D) (: Vi var och åt galet god mat på grekiskan och jag har för första gången på många många år bakat negerbollar som jag skämde bort mig och alla andra med :) När folket dragit sig så stannade Emil och jag totalt slaktade honom på Brawl, nice att skickligheten sitter i där ^^ Vi såg även på "Super", bra och galen film (:

Det allra allra bästa med denna dagen kan varit att hallonsoda, spontant och från ingenstans, ringde mig och pratade i sex minuter. Det är första gången som jag hörde hennes röst i år. Jag älskar hennes röst. Att en kvinna kan vara så full med underbarhet och att jag, om än bara för en kort stund, får hennes uppmärksamhet, det är helt galet oförståerligt. Aw, geez. Man skulle kunna tro att jag är kär, men det är inte rätt. Det är nog dock inte speciellt långt ifrån. Underbara kvinna.

Love & Peace

A minor update

Jag har varit lite dålig på att blogga igen, det kommer i perioder det där. Nog mest för att jag varit stressad och även om jag haft tid över så är det inte rätt att skriva här. Kan hur som helst dra en del genomkörare i hur läget ligger till.

Jag har skrivit klart boken, riktigt nöjd med slutet. Håller på att få den tryckfärdig och har konstaterat att den verkar bli massor dyrare än vad jag tycker att den är värd :( Vilket är skit. Jag menar inte att den är dålig, verkligen inte, för det är kanske den bästa boken som någon kommer att släppa detta milleniumet. Men en bok är aldrig värd 250kr. Ajja. Är galet pepp på att ta tag i nästa bok och fortsätta storyn iaf :)

Förra veckan var jag i fjällen med klassen. Lärde mig att åka utför och var tillräckligt skicklig för att ramla av två knappliftar och stanna två sittliftar. Hursomhelst så åkte jag till slut i alla fall röd backe, vilket jag är nöjd med :) Tekniken är fortfarande sådär dock. En dag var vi och fjällvandrade i kaosväder. När vi gick upp på ett berg, Städjan, så kunde man varken se fram, ner eller upp. Allting var vitt, det var ganska fräckt ^^ Annat som hände.. Klassen förvandlades tillfälligt till BigB, folk som inte var jag festade i vår stuga alla kvällar och långt efter att jag somnat (Konstaterade att jag inte är lättväckt), jag vann HKR-mästerskapet i längdskidor 5km och lyckades slå XtremHåkan med 23 sekunder, mycket nöjd :) Lärarna gav på bussen hem alla ett varsitt smeknamn, mitt blev "veckans cooling", främst för att jag aldrig har speciellt mycket kläder på mig. Det stämmer, jag är ganska varmblodig.

Har under den senaste tiden känt mig ganska ensam. Även om jag nästan varje dag hänger med någon/några på fritiden. Hjälpte inte att alla i klassen hade partners och ringde sina puttenuttiga samtal. Men om jag bara tycker att det inte är värt att vara singel en månad om året (denna) och sen föredrar att vara singel de andra, så känns det inte lönt att försöka få tag på något. Visst, det finns ju alltid kvinnor man inte skulle tacka nej till om man skulle få möjligheten, men det spelar ingen större roll :)

Har gjort en del vettigt också. Bytt lägenhet och väntar på att jag ska få den omtapetserad innan jag flyttar över det sista och städar den gamla lyan. Har blivit godkänd på allting i skolan so far. Tränar en hel del pass/timmar i veckan (körde ett 10x600m pass igår som jag är mycket nöjd med). Har lyckats återfå kontakten någorlunda med den jag nämnde i ett tidigare inlägg. Hon blev påkörd av en Jeep i veckan. Hon satt i en bil, men hon överlevde. Vet inte vad som hade blivit av mig annars, om jag hade klarat av att ta det. Your speed means nothing if it's death you're running from.

Love & Peace

RSS 2.0