Thor

Blev sugen på att se en film, passande till en lugn fredagskväll. Det enda kravet var att antingen Emma Stone, Natalie Portman, Rachel McAdams eller Zooey Deschane skulle vara med. Fick rekommendationen att se Thor, vilket passade bra eftersom jag ändå tänkte se den på bio i somras.

Story: Filmen handlar om att Thor, Odins son, misslyckas med att bli arvtagare och den nästa kungen och blir istället bannlyst till Jorden, utan några mer krafter. Av en ren slump så träffar han på Natalie Portman (Världens näst hetaste skådespelare) som är forskare. Nyheter når honom om att Asgard inte har det så bra utan honom och han bestämmer sig för att försöka få tillbaka sina krafter.

Genré: Action/Fantasy.

Rating: IMDB har gett filmen 7.1/10, men jag måste säga att jag blev mycket positivt överraskad och ger den därför själv 8.3/10 (Tre av poängen kanske dock beror på att Portman ser så galet bra ut). Den som uppskattar filmer som X-Men, Spiderman osv kommer inte bli besviken =) Mycket spännande, kändes ibland lite förutsägbar men oftast blev man förvånad!


Love & Peace

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0