A minor update

Jag har varit lite dålig på att blogga igen, det kommer i perioder det där. Nog mest för att jag varit stressad och även om jag haft tid över så är det inte rätt att skriva här. Kan hur som helst dra en del genomkörare i hur läget ligger till.

Jag har skrivit klart boken, riktigt nöjd med slutet. Håller på att få den tryckfärdig och har konstaterat att den verkar bli massor dyrare än vad jag tycker att den är värd :( Vilket är skit. Jag menar inte att den är dålig, verkligen inte, för det är kanske den bästa boken som någon kommer att släppa detta milleniumet. Men en bok är aldrig värd 250kr. Ajja. Är galet pepp på att ta tag i nästa bok och fortsätta storyn iaf :)

Förra veckan var jag i fjällen med klassen. Lärde mig att åka utför och var tillräckligt skicklig för att ramla av två knappliftar och stanna två sittliftar. Hursomhelst så åkte jag till slut i alla fall röd backe, vilket jag är nöjd med :) Tekniken är fortfarande sådär dock. En dag var vi och fjällvandrade i kaosväder. När vi gick upp på ett berg, Städjan, så kunde man varken se fram, ner eller upp. Allting var vitt, det var ganska fräckt ^^ Annat som hände.. Klassen förvandlades tillfälligt till BigB, folk som inte var jag festade i vår stuga alla kvällar och långt efter att jag somnat (Konstaterade att jag inte är lättväckt), jag vann HKR-mästerskapet i längdskidor 5km och lyckades slå XtremHåkan med 23 sekunder, mycket nöjd :) Lärarna gav på bussen hem alla ett varsitt smeknamn, mitt blev "veckans cooling", främst för att jag aldrig har speciellt mycket kläder på mig. Det stämmer, jag är ganska varmblodig.

Har under den senaste tiden känt mig ganska ensam. Även om jag nästan varje dag hänger med någon/några på fritiden. Hjälpte inte att alla i klassen hade partners och ringde sina puttenuttiga samtal. Men om jag bara tycker att det inte är värt att vara singel en månad om året (denna) och sen föredrar att vara singel de andra, så känns det inte lönt att försöka få tag på något. Visst, det finns ju alltid kvinnor man inte skulle tacka nej till om man skulle få möjligheten, men det spelar ingen större roll :)

Har gjort en del vettigt också. Bytt lägenhet och väntar på att jag ska få den omtapetserad innan jag flyttar över det sista och städar den gamla lyan. Har blivit godkänd på allting i skolan so far. Tränar en hel del pass/timmar i veckan (körde ett 10x600m pass igår som jag är mycket nöjd med). Har lyckats återfå kontakten någorlunda med den jag nämnde i ett tidigare inlägg. Hon blev påkörd av en Jeep i veckan. Hon satt i en bil, men hon överlevde. Vet inte vad som hade blivit av mig annars, om jag hade klarat av att ta det. Your speed means nothing if it's death you're running from.

Love & Peace

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad är det som gör boken så dyr? 250 är alldeles för mycket, 100-150 verkar mer rimligt. Om du kollar här ex. så finns det de som är billigarehttp://www.adlibris.com/se/searchresult.aspx?search=quickfirstpage&quickvalue=books+on+demand&title=books+on+demand&fromproduct=False(fast de har kanske använt ett annat, dyrare, paket än det du fick?)

2012-03-18 @ 18:53:28
URL: http://boktrad.blogspot.com/
Postat av: as

Men fan, nu vet jag ju mer än jag ville... Jag vet bara en som känner dig som blivit påkörd av en jeep på senaste tiden. Brukar inte du kalla henne svettis?

2012-03-19 @ 20:00:26
Postat av: J-A

Syrran - Jag har minskat texten (till 9) lite och förstorat sidorna (till A5) lite, så boken blir på 190 sidor - isch istället för 320 sidor - isch. På så vis sänktes kostnaden på boken från 250 till 150. Så ser det ut nu iaf, ska inte säga för mycket innan den är tryckt.As - Ber om ursäkt för eventuell missuppfattning, du har fortfarande en plats i mina tankar och det vet du :) Jo, indeed.

2012-03-20 @ 16:51:01
URL: http://akarna.blogg.se/
Postat av: Emma

Beställt hem och läst det här?

http://www.bod.se/bestall-ett-informationspaket.html

2012-03-21 @ 01:14:25
URL: http://boktrad.blogspot.com/
Postat av: J-A

Ehm, nej, såg att det fanns men pallade inte. Vad tusan, allt är beställt nu ändåså så det lär vara lugnt ;)

2012-03-22 @ 16:41:39
URL: http://akarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0