O-Ringen '12

Den dröm jag en natt drömde, jag minns den än idag. För jag tyckte den var konstig, påminde mig om en fjärran tid men redigerad till hur situationen såg ut då. Detta kändes som en deja vú, som att allting var precis som i den drömmen. Fast det slutade inte likadant, vet inte om det var bättre eller inte, men det gjorde det inte. Men jag påmindes nu åter igen av en fjärran tid, en fjärran mig. Det får mig att skämmas. Ändå så går tankarna snabbt i samma banor, känslorna åt samma håll. Antar att det fortfarande inte är försent för att återigen leva som en hormonsfull tonårspojke.

Var och hälsade på Halmstad igår och sprang 5:e etappen på O-ringen! Visst, det gick inte snabbt, inte alls, men efter en storbom på första kontrollen så tyckte jag att allt flöt på bra :) Man kommer tillbaka snabbt, även om man inte hållt i en karta på ett halvår. Jag lyckades till och med slå ett och annat gammalt befäl ^^

Sen var det att träffa orienterarvännerna, hänga, grilla, mysa, förfesta. Sen 6:e, där träffade man såklart ännu fler gamla vänner! Kanske lite onödigt dyrt (som så mycket annat blev den här dagen), särskilt för att inte vara speciellt länge. Men jag hade det trevligt, folket gjorde det värt det!

Lite sömn, bilfärd, mutant, pizza, bad, mutant, bilfärd senare så är jag återigen hemma i kstad, trött som tusan. Har påbörjat fjärde kapitlet :)

Love & Peace

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0